pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2016 8:58 am Lees verder →

Beslist scheidsrechter titel eredivisie: Ajax of PSV?

Roerdalen- Heeft een arbitrale dwaling de titel Ajax straks opgeleverd ten koste van PSV?
Het zou zo maar kunnen, alle mooie woorden van bijv Ajax-trainer Frank de Boer ten spijt , thans in diverse media …en die toch al in het verleden en soms nu nog partij kiezen ten faveure van de Amsterdammers…want “die van het zuije…”Trouwdns ook voor Utrecht kan de flater mog ndgatieve gevolgen hebben. Of zijn de Anmsterdammrrs mu van slag?
Naar de realiteit: AD meldt:
Arbiter Makkelie onder vuur na onterechte penalty Ajax

Het Algemeen Dagblad schrijft er onder meer over:
Dankzij een zeer makkelijk gegeven strafschop heeft Ajax een punt gepakt tegen FC Utrecht (2-2). Scheidsrechter Danny Makkelie legde de bal in de 89ste minuut op de stip na een onschuldig duel tussen Arek Milik en Willem Janssen. Het ongeloof over de penalty is groot. Analist Kenneth Perez is stellig in zijn oordeel: ,,Makkelie, ga je schamen.”

Ajax had zondag grote moeite met FC Utrecht en keek na 84 minuten tegen een 0-2-achterstand aan. Na een doelpunt van Klaassen besloot scheidsrechter Makkelie even later om de Amsterdammers een strafschop toe te kennen. Milik faalde niet vanaf 11 meter: 2-2. Spelers van Utrecht waren woedend.

Janssen, die de ‘overtreding’ op Milik beging, was na afloop buiten zinnen over de strafschopsituatie. ,,Iedereen zag dat er niets aan de hand was. Ik blok duidelijk de bal. De grens twijfelt ook”, zei de captain van Utrecht. ,,Andersom was dit nooit gebeurd. Volgens mij wist hij wel direct dat hij ernaast zat, ik zag in zijn ogen dat hij twijfelde. Maar daar kopen we niets voor. We waren op weg naar een ongelooflijke stunt hier, we zijn er doodziek van.”

Ook Ajax-aanvoerder Davy Klaassen erkende na afloop dat de penalty onterecht was. ,,We hebben mazzel gehad.”

Lachertje
De strafschop roept veel reacties op. Zo twitterde analist Kenneth Perez dat Makkelie zich moet gaan schamen. Oud-scheidsrechter Mario van der Ende noemde het ‘een lachertje van een strafschop’. Algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands: ,,Ik leef mee met het gevoel dat bij FC Utrecht overheerst.”
Volgens columnist Willem van Hanegem verdient Makkelie een schorsing….

,,Als ik de beelden nu zie, zou ik geen strafschop hebben gegeven”, zei Makkelie achteraf voor de camera van FOX Sports. ,,De beelden liegen niet. Ik ben op het bewuste moment het zicht op de bal kwijt, maar zie wel dat Milik met zijn benen vast zit tussen die van Janssen. Toen heb ik de beslissing genomen voor een strafschop.”

Makkelie baalde zondagmiddag enorm. ,,Ik zit hier natuurlijk niet op te wachten. Dit is ook voor mij een nederlaag. Nu ben ik de schlemiel in Utrecht en Eindhoven.”Posted in: algemeen, roerdalen