pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2012 4:30 pm Lees verder →

Beste gratis krant De Pers stopt

Roerdalen – De volgens velen beste gratis krant Dagblad De Pers stopt na 5 jaar per eind van de maand. Dat hebben Wegener en Mountain Media, de uitgever van De Pers, vandaag, maandag 12 maart 2012, besloten.
De commerciële exploitatie van de gratis krant bleef achterbij de verwachtingen.Dagblad De Pers werd eind 2006 opgericht door investeerder Marcel Boekhoorn, waarna er tientallen miljoen euro’s in de titel werden gestoken. Boekhoorn maakte vorige week bekend dat hij het overgrote deel van de Scheringa- kunstcollectie heeft gekocht voor een nieuw te bouwen museum in oost-Nederland.
Drie jaar geleden sloot Mountain Media een deal met Wegener, waarbij laatstgenoemde tegen een vaste jaarlijkse vergoeding de exploitatie van de krant overnam.
Door de verslechterende omstandigheden op de advertentiemarkt slaagde Wegener er echter niet in om er voldoende munt uit te slaan. ”Wegener verwacht niet dat deze situatie de komende jaren significant zal verbeteren”, aldus de uitgever.
Om de exploitatieovereenkomst te beëindigen betaalt Wegener Mountain Media een afkoopsom van 45 miljoen euro.

Boekhoorn noemt het opheffen van de krant een grote teleurstelling. ”Ik dacht dat het mogelijk zou zijn om een winstgevende, gratis kwaliteitskrant voor de Nederlandse markt te maken en heb daarom veel geld in het project gestoken.
Het bedrijf werkt momenteel aan een financiële regeling voor het personeel van m



Posted in: roerdalen