pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 11, 2015 9:39 am Lees verder →

Bij niet-plaatsing Oranje moet KNVB-top op stappen..; 12 EK-landen bekend

Roerdalen – Alleen als Nederland wint dinsdag en Turkije verliest is er in de play-offs nog kans voor Oranje. Zoiets heeft Nederland nog nooit meegemaakt en de KNVB-top – met name directeur Bert van Oostveen – verantwoordelijk voor dit bondscoach-debacle van Oranje- dient bij niet-plaatsing op te stappen. Over en uit.
België, Wales en Italië hebben zich zaterdagavond verzekerd van een ticket voor het EK van volgend jaar in Frankrijk, waardoor nu de helft van het deelnemersveld bekend is.
De Belgen weten door een 4-1 zege op bezoek bij Andorra dat ze in ieder geval bij de eerste twee eindigen in groep B.

Wales verloor met 2-0 in Bosnië-Herzegovina, maar doordat Israël ook punten verspeelde in de thuiswedstrijd tegen Cyprus (2-1 nederlaag) zal de ploeg van Chris Coleman volgend jaar debuteren op een EK. Wales stond slechts één keer in zijn historie op een eindtoernooi. In 1958 strandde het Britse team in de kwartfinales van het WK in Zweden.

De Italianen wonnen eerder op de avond op bezoek bij Azerbeidzjan met 3-1 en zijn daardoor zeker van minimaal de tweede plaats in groep H. De ploeg van Antonio Conte is de koploper van de poule met 21 punten en is niet meer te achterhalen door de nummer drie Kroatië.

Die ploeg had in eigen huis weinig moeite met Bulgarije (3-0) en blijft daardoor op twee punten staan van nummer twee Noorwegen. De Scandinaviërs zegevierden eerder op de dag in het thuisduel met Malta (2-0).

Twaalf landen hebben zich nu geplaatst voor het EK van volgend jaar, waar voor het eerst 24 landen actief zullen zijn. Naast België, Wales en Italië zijn dat gastland Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Engeland, Oostenrijk, IJsland, Tsjechië, Noord-Ierland en Portugal.Posted in: roerdalen