pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 20, 2012 4:12 pm Lees verder →

Bijzonder: dief Ipad loopt nietsvermoedend in eigen val…

Roerdalen – Als je iPad en laptop gejat zijn, kun je er in de regel naar fluiten. Dat gold niet voor Paul Wagener. Met een speciaal computerprogramma kwam hij erachter in welk Eindhovens appartement zijn dure spullen lagen. Zodat de politie ze alleen nog even op hoefde te halen. dat meldt Omroep Brabant op de site.

De Apple-tablet en laptop waren zaterdagnacht bij Paul thuis gestolen. “Eerst dacht ik dat een huisgenoot of vriend de spullen had.” Met een speciaal computerprogramma, genaamd Undercover, kon Paul traceren in welk appartementencomplex zijn spullen waren. “En in dat gebied wonen geen bekenden van me.” Zo kwam Paul tot de conclusie dat het om diefstal ging.

Opvallend gordijn
Vervolgens zorgde hij er via hetzelfde computerprogramma voor dat de webcam van zijn laptop elk uur foto’s maakte. Dat de dief op een andere plek ging zitten, kwam hem duur te staan. “Op een foto later in de middag waren de keuken en gordijnen in het appartement duidelijk in beeld.”

Aan de hand van de kleur en print van het gordijn kon het appartement worden gevonden. Daar haalde de politie even later de gestolen spullen weer op. Een man van 38 zonder woon- of verblijfplaats werd in het appartement opgepakt. “Ik had nog wel één foto willen zien. De blik van de dief toen hij gepakt werd.”Posted in: politie, roerdalen