porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 26, 2015 10:02 am Lees verder →

Bijzondere Goede Vrijdag-wandeling: iedereen kan gratis mee

Roerdalen/wahlwiller – Op Goede Vrijdag, 3 april, organiseert de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden vanuit Wahlwiller een rustige middagwandeling waarbij af en toe ook letterlijk wordt stilgestaan bij het Lijdensverhaal van Jezus en het lijden, geweld en onderdrukking in deze tijd.

De tocht wordt om 12.30 uur geopend met een beschouwing over de beroemde Kruisweg van Aad de Haas in het kerkje van Wahlwiller. Daarna gaat de wandeling langs 14 wegkruisen via de buurtschappen Elzet, Rott en Melleschet en langs Vijlen naar het Vijlenerbos. Onderweg worden fragmenten uit het bijbelse Lijdensverhaal verbonden met wat er vandaag de dag gaande is. Dit eerste deel (6 km) van de tocht wordt om 15.00 uur afgesloten met een moment van stilte in het Kruiswegpark aan de rand van het Vijlenerbos. Daarna wandelen de pelgrims 1,5 km naar het boscafé ‘Het Hijgend hert’ voor een rustpauze. De tocht gaat dan 2,5 km verder naar de Rijksweg in Lemiers, waar men de bus terug kan nemen naar Wahlwiller (aankomst om ongeveer 17.00 uur). Men kan ook de rondwandeling van in totaal 16 km voltooien door de laatste 6 km via de benedictijnerabdij van Mamelis en Nyswiller naar Wahlwiller terug te keren. De aankomst zal dan rond 18.00 uur zijn.

Om mee te doen hoeft men zich niet vooraf op te geven. De deelname is gratis. Honden zijn niet toegelaten.Posted in: roerdalen