pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 12, 2012 10:49 am Lees verder →

Bijzondere reddingsactie naar trouwring in Eindhovense wasstraat

Roerdalen – Gered uit bassin na wegpompen 60.000 liter water

Een bijzondere zoektocht dinsdagavond in Eindhoven. Een vrouw had afgelopen weekend bij het wassen van haar auto in een wasstraat haar verlovings- en trouwring verloren. Die waren in het bassin gevallen. Alles werd er aan gedaan om de ringen te vinden.aldus meldt Omroep Brabant.

De ringen waren in het bassin gevallen toen de vrouw na het wassen van de wagen de automatten boven de roosters ging uitkloppen. “Ze had nog wat sop aan haar handen en daardoor zijn de ringen er vanaf gegleden”, zegt haar man Ufuk Ozcan. “Ze barstte in tranen uit. De ringen hadden een grote emotionele waarde voor haar.”

Slijk
Om de ringen te kunnen vinden moest er eerst maar liefst 60.000 liter water uit de bassins worden weggezogen. Daarna werd er in de achtergebleven modder zorgvuldig gezocht naar de ringen. Medewerkers van de wasstraat werkten hier vrijwillig aan mee. Bert Schoot, medewerker van de wasstraat: “De emotionele waarde sprak me aan. Het past ook wel in deze tijd, de kersttijd, om iets voor een ander te doen, toch.”

En al snel was het raak. De trouwring werd al na enkele minuten uit het slijk gehaald. Bij de tweede ring duurde het wat langer. Deze werd pas na enkele uren uit het slijk gevist. De ringen waren niet beschadigd.Posted in: roerdalen