pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 22, 2018 12:16 pm Lees verder →

Bondscoach Koeman duikt steeds meer in visie Cruijff

Roerdalen -Bondscoach Ronald Koeman is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest actieve ambassadeurs van de Johan Cruijff Foundation, waar de in 2016 overleden legende uiteindelijk meer trots op was dan op zijn voetbalprestaties. Aldus meldt roerdaljournaal.nl
In zijn speech verwoordde Koeman dat ’zijn betrokkenheid daarom vooral geïnspireerd is door de sociale kant van Cruijff’, schrijft Jaap de Groot in zijn Eigen Kijk In Telegraaf Extra.

,,Met wie hij bij Barcelona niet alleen in de kleedkamer te maken had, maar ook met de familie verjaardagen, Kerstmis en Nieuwjaar vierde. De man ook die hem, na een competitiewedstrijd, met de auto vanuit Baskenland naar Barcelona reed om zeker te zijn dat Koeman op tijd bij de geboorte van zijn zoon zou zijn.”

,,En die, net als Guardiola bij Manchester City, de visie van zijn leermeester steeds meer toepast op het Nederlands elftal. Toen de presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas daar op wezen, viel Koeman een daverend applaus van de 300 aanwezigen ten deel.”

Telegraaf Extra – Lees ook de volledige column van Jaap de GrootPosted in: algemeen, roerdalen