pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 19, 2014 11:14 am Lees verder →

Binnenstad Roermond weer open

Roermond – De Roermondse binnenstad is weer open. De winkelstraten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag schoongemaakt van asbest.
In de loop van de ochtend zijn ze vrijgegeven door de inspecteurs die het werk van de schoonmaakploegen controleren. De gemeente had donderdag al bekendgemaakt dat de winkels om 11:00 uur weer open mogen gaan.

Wel kan er door de wind nog heel beperkt asbest van de daken waaien. Daarom vindt ook in de vrijgegeven gebieden, uit voorzorg, continu controle plaats.
Noodverordening
Daarmee komt een einde aan twee dagen noodgedwongen sluiting vanwege de asbestbesmetting van dinsdagavond. Woensdag en donderdag gold er een noodverordening in de binnenstad, die winkeliers en kasteleins dwong hun zaken dicht te houden. Ondernemers zoals kappers en cafébazen die zich daar niet aan hielden, kregen donderdagavond handhavers van de gemeente op de stoep.

De ondernemersvereniging en de gemeente overleggen vrijdagmorgen om zo snel mogelijk weer publiek naar de stad te trekken, om de misgelopen omzet voor een groot deel in te halen. Volgens de ondernemersvereniging Bedrijven Investerings Zone BIZ varieert de omzet van de winkels tussen de 300 euro tot 40.000 euro per dag.Posted in: roermond