porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 9, 2016 11:08 am Lees verder →

Blijft de Boer bij Ajax als trainer?

Roermond – Blijft hij of niet? Ajax draait de laatste weken goeden dat kan natuurlijk mede op het conto geschreven worden van coach Frank de Boer. De grote vraag is echter: zien we hem volgend seizoen ook nog in Amsterdam?

Hoewel De Boer eerder aangaf daar in maart duidelijkheid over te geven, laat Edwin van der Sar in Voetbal International weten dat het beslissingsmoment nog even op zich laat wachten. Pas na de belangrijke wedstrijd tegen PSV wordt bekendgemaakt of de succescoach bij Ajax blijft, of voor een avontuur in het buitenland kiest.

“Natuurlijk hebben we binnen het technisch hart over zijn toekomst gesproken”, zegt Van der Sar, de voorzitter van het technisch hart. “Ook met Frank erbij. Maar we willen dat hij zich in deze belangrijke fase van het seizoen samen met zijn spelers en zijn staf richt op de trainingen en de wedstrijden van het eerste elftal.”
De Boer heeft nog een contract tot medio 2017. Hoewel spelers een jaar voor het verlopen van hun verbintenis moeten bijtekenen of vertrekken, geldt die regel volgens Van der Sar niet voor de coaches.Posted in: algemeen, roermond