pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 25, 2016 2:23 pm Lees verder →

Blind is boos op trainer Roma

Roerdalen – Bondscoach Danny Blind heeft vol verbazing gereageerd op de beschuldigingen van AS Roma coach Luciano Spalletti, die zei dat het de schuld is van Oranje, dat Kevin Strootman opnieuw geblesseerd is geraakt. “Verbolgen en in mijn wiek geschoten.”

AS Roma-trainer Luciano Spalletti zei eergisteren dat ze bij Oranje Kevin Strootman hebben ’geslacht’ en dat hij niet had kunnen spelen tegen Wit-Rusland en Frankrijk vanwege een rugblessure. “Strootman is vermoord door zijn nationale ploeg”, zei hij. “De waarheid is dat in Nederland niemand geeft om Roma.”Bondscoach Danny Blind heeft vol verbazing gereageerd op de beschuldigingen van AS Roma coach Luciano Spalletti, die zei dat het de schuld is van Oranje, dat Kevin Strootman opnieuw geblesseerd is geraakt. “Verbolgen en in mijn wiek geschoten.”

AS Roma-trainer Luciano Spalletti zei gisteren dat ze bij Oranje Kevin Strootman hebben ’geslacht’ en dat hij niet had kunnen spelen tegen Wit-Rusland en Frankrijk vanwege een rugblessure. “Strootman is vermoord door zijn nationale ploeg”, zei hij. “De waarheid is dat in Nederland niemand geeft om Roma.”

“Lariekoek”, vindt Danny Blind. “Waarom wordt hij dan vrijgegeven door de club na overleg met de staf en met Strootman zelf? Iedere dag heb ik tijdens het trainingskamp contact met Kevin gehad of hij fit was na zijn langdurige blessureperiode. We hebben hem tegen de Wit-Russen bij een veilige stand gewisseld in de tweede helft, omdat kort daarna Frankrijk op het programma stond”, zegt Blind tegen NOS.

Blind was dan ook verbaasd waarom Strootman niet speelde tegen Napoli en nam direct contact op met zijn reserve-aanvoerder. “Hij had wat rugklachten, maar zou donderdag of morgen alweer kunnen spelen.”

“Ik weet niet of het uit frustratie voortkomt bij Spalletti nadat hij een 3-1 voorsprong verspeelde tegen Austria Wien, terwijl Strootman gewoon op de bank zat, of dat er iets anders meespeelt, maar ik vind dit een vreemd verhaal”, aldus Blind. “Wij gaan bij Oranje op verantwoorde wijze met internationals om. Zulke beschuldigingen lijken nergens op.”Posted in: algemeen, roerdalen