pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2017 1:04 pm Lees verder →

Blind over top-spelers die op de bank zitten

Roerdalen – Vincent Janssen, Daley Blind en Memphis Depay bewezen allemaal hun waarde voor het Nederlands elftal. Echter heeft het drietal bij hun clubs, Tottenham Hotspur en Manchester United, geen basisplaats. Bondscoach Danny Blind laat weten dat dat van invloed kan zijn op hun positie bij Oranje.

“Janssen moet niet maandenlang niet spelen, maar over hem zit ik nu niet in”, zegt Blind tegen hetAlgemeen Dagblad en ook Elf voetbal-site. “Hij past zo goed in hoe wij willen voetballen, die brengt het wel”.

De bondscoach ziet ook weinig problemen voor zijn zoon. “Een winterse transfer? Hij zit op ruim zeventig procent basisplaatsen bij United, voor trainers ben je dan een lid van zijn vaste kern, dus lijkt me dat niet aan de orde.”

Blind denkt dat de situatie voor Depay anders is. De aanvaller komt niet meer voor in de plannen van manager José Mourinho. Hij wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Everton, de club van manager Ronald Koeman.

“Memphis zit niet in die kern. Die mag en moet een transfer maken in januari. Naar Everton en Koeman? Die kent hem, dat kan schelen, maar bij Everton lopen nu nog concurrenten voor de flanken. Stel: die blijven, dan zal het nog steeds geen appeltje-eitje worden”, aldus Blind.Posted in: algemeen, roerdalen