By juli 8, 2011 12:24 pm Lees verder →

Blues-dagen dit weekend (vandaag, vrijdag en zaterdag) in Roermond

Roermond – Terwijl overal in het land muziekfestivals de grootste moeite hebben het organisatorische hoofd boven water te houden blijven de Blues- en JazzNight vooralsnog voor Roermond behouden.
Wederom dankzij subsidie van de Gemeente Roermond en de onontbeerlijke steun van regionale en locale sponsors is het ook dit jaar gelukt een swingend en gevarieerd programma samen te stellen.
Roermond Swingt! mag niet klagen met een programma vol Blues, Soul, Wereld-blues, Jazz, Soul-Pop, Nu-Jazz en Lounge-jazz.

Vrijdag 8 juli de BluesNight en zaterdag 9 juli de JazzNight

Na afloop van beide festivaldagen op het Kloosterwandplein swingen we nog even door op de AfterParty’s; op vrijdag in Café de Weegbrug met Miss V en op zaterdag in Cafe Dupont met Jaap Voeten’s Don’t Git Sassy!

De pauzemuziek op de BluesNight tijdens de change-over op de buhne wordt verzorgd door Dwayne & The TexMexPlosion en tijdens de JazzNight door Johan de Haan’s BBThree.

Het festival wordt georganiseerd door Stg. Jazzin’ Roermond in samenwerking met TheaterHotel De Oranjerie en mogelijk gemaakt door de Gemeente Roermond en sponsoren uit Roermond en omgeving.Posted in: roermond