pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 12, 2017 6:28 pm Lees verder →

Bod van 40 miljoen op Ajacied Davinson Sánchez; Amsterdammers: no way….

Roerdalen – Ajax zet alles op alles om Davinson Sánchez te behouden. Tottenham Hotspur heeft zich officieel gemeld bij de Amsterdammers en is bereid om 40 miljoen euro te betalen voor de verdediger.

Het bod is echter van tafel geveegd door Ajax. “Ajax heeft Davinson een topaanbieding gedaan voor een nieuw contract”, laat directeur spelerszaken Marc Overmars weten aan De Telegraaf.

Ajax wil er alles aan doen om de verdediger nog minimaal één jaar in het rood-wit van de Amsterdammers te spelen. De club is dan ook bereid om ver te gaan.

De 21-jarige Colombiaan kan door het salarisplafond schieten als hij zijn handtekening zet onder een contract tot de zomer van 2022. Met deze ‘topaanbieding’ geeft Ajax een duidelijk signaal af: dat geld geen enkele rol speelt, maar dat het sportieve aspect voorop staat.

Sánchez zou ongeveer 40 miljoen moeten kosten, maar dat bedrag is nu hoger. Naast Tottenham Hotspur zijn ook FC Barcelona en Real Madrid bovengemiddeld geïnteresseerd in de mandekker.Posted in: algemeen, roerdalen