pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 19, 2012 4:25 pm Lees verder →

Boek ‘Leiderschap onder vuur’ van Marco Kroon (Willems OrdeDrager)

Roerdalen/Den Bosch – Volgende week komt het boek uit waarin Marco Kroon uit Den Bosch beschrijft hoe hij denkt over leiderschap. Ook spreekt de Bosschenaar zich uit over zijn ervaringen in het veld als militair. Het boek heeft de titel ‘Leiderschap onder vuur’.

Kroon is drager van de Militaire Willems-Orde. Hij werd zelf geruime tijd op de korrel genomen, omdat hij in drugs en stroomstootwapens zou hebben gehandeld. Kroon werd vorig jaar april vrijgesproken van drugsbezit en hij kreeg een boete voor het bezit van stroomstootwapens. Zo meldt Omroep Brabant.

Operatie Chitag rode draad
Het boek bevat in de praktijk beproefde lessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn, zo meldt UHB uitgevers.

De eerste nacht van Operatie Chitag in Afghanistan, waarin Kroons peloton zich in de Chora-vallei omsingeld zag door een vijandelijke overmacht, loopt als een rode draad door het boek. In het boek doet Kroon de morele dilemma’s uit de doeken waarmee als leider te maken kreeg.

Bijzondere foto’s
Ook wordt een kwetsbare kant getoond die slechts weinigen van hem kennen, zo meldt de uitgeverij. Het boek bevat verder zestien pagina’s met uniek en persoonlijk fotomateriaal.

Het voorwoord van ‘Leiderschap onder vuur’ is van Mart de Kruif, luitenant-generaal en Commandant Landstrijdkrachten. Ook Peter van Uhm, generaal buiten dienst, leverde een bijdrage aan het boek.Posted in: roerdalen