pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 27, 2017 12:05 pm Lees verder →

“Boeken-kakker” in Belgische bibliotheek actief en…gepakt in carnavalswinkel

Roerdalen/Halle – De medewerkers van de bibliotheek in het Vlaamse Halle hebben de beruchte ‘boekenkakker’ herkend, die zijn grote boodschap achterliet in boeken en cd’s van de plaatselijke bibliotheek. In een carnavalswinkel in Halle, waar zich een gelijkaardig scenario had afgespeeld, hadden de eigenaars immers wel beelden kunnen maken van de dader. En dat bleek een oude bekende te zijn in de bibliotheek, zo is er bevestigd aan de redactie van Nieuwsblad Online.

Het is ondertussen een maand geleden sinds dat de poetsvrouw in het mannentoilet in de bibliotheek van Halle een boek over vogels vond, waarop iemand zijn behoefte had gedaan. De twee weken daarna kreeg de bibliotheek opnieuw een bezoekje van ‘de boekenkakker’, telkens in de namiddag op woensdag. Het personeel zat met de handen in het haar, want er was geen camerabewaking en niemand had iets gezien. Er was geen mogelijkheid om de man op te sporen.

Tot nu. Vorige week herhaalde het onsmakelijke verhaal zich, maar deze keer in een carnavalswinkel in Halle. Daar konden de camera’s wel beelden maken van de minderjarige, die aan de medewerkers van de bibliotheek werden voorgelegd. Zij herkenden hem als een vaste klant die elke dag hun toonbank passeerde.
De politie is bezig met nader onderzoek in deze merkwaardige zaakPosted in: algemeen, politie, roerdalen