pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 3, 2014 2:16 pm Lees verder →

Boekenfestijn (zie foto) in MECC Maastricht van donderdag 6 tot en met zondag 9 febr.

(3)

Roerdalen/Maastricht – Voor iedereen die van boeken houdt of geïnteresseerd is in hobby-artikelen, loont het de moeite om naar het”Boekenfestijn MECC Maastricht te komen. Elk jaar halen tienduizenden bezoekers hier hun boeken-, hobby- en cadeauvoordeel. Vanaf donderdag 6 tot en met zondag 9 februari staan er weer een miljoen gunstig geprijsde nieuwe boeken en hobby-artikelen uitgestald. Even rondsnuffelen kost niets; de toegang is namelijk gratis.
Heel veel voordelige nieuwe boeken en hobby-artikelen op één locatie
Op rijen tafels liggen heel veel nieuwe boeken per categorie uitgestald; Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes- en jeugdboeken, maar ook boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, computers, films en muziek. Op het Boekenfestijn is tevens van alles voor hobby en creatieve activiteiten te vinden: zoals decoratieartikelen, hobbyboeken, kleurboeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen en nog veel meer.

Vriendelijk voor de portemonnee
Vorig jaar verwoordde een bezoeker het zo mooi: „Met andere en meer boeken en hobby-artikelen thuiskomen dan gepland, dat overkomt mij nagenoeg altijd op het Boekenfestijn. Je hebt in je hoofd waar je naar op zoek bent, maar terwijl je aan het zoeken bent, stoot je op zoveel andere interessante dingen dat je plots met heel veel meer in je hand staat. Zelfs voor een paar tientjes kom je hier met stapels boeken en cadeaus thuis.”

Mis het niet!
Achttien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in het MECC in Maastricht is donderdag 6 , vrijdag 7 en zaterdag 8 februari geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 9 februari zijn de deuren open tot 18.00 uur. De toegang is alle dagen gratis. Het MECC ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Bezoekers die op het Boekenfestijn een boek en/of hobby-artikel aanschaffen, hebben daarnaast nog meer voordeel. Op vertoon van hun aankoopbewijs kunnen zij de hele dag voor de deur te parkeren voor maar 6,50 euro in plaats van 10 euro. Meer informatie op www.boekenfestijn.com en www.boekenfestijn.com/agenda/14/mecc-maastricht-/39Posted in: Geen categorie