By maart 1, 2011 12:45 pm Lees verder →

Show: Boer zoekt vrouw: Frank (Heythuysen) gelukkig met zijn Anita (buurmeisje!) en Poolse Ksenia heeft Marcel (Kessel-Eik) weer verlaten…

Roerdalen – Het vijfde seizoen van KRO’s Boer zoekt Vrouw eindigt zondag 27 febr rond 20.20uur (Ned 1) niet alleen met een terugblik op een turbulente serie Boer zoekt Vrouw, maar ook met een conclusie: heeft hij haar (en: zij hem) gevonden, of toch niet? Hoe staan de zaken ervoor op het agrarisch liefdesfront?

Ook de boeren die afvielen komen gezellig langs. Hoe is het hen vergaan na hun eerste oproep? Zijn zij ook echt aan de slag gegaan met hun brieven, en hebben zij uiteindelijk hun ideale vrouwen gevonden?

De twaalf boeren én hun eventuele partners komen samen om elkaar, Yvon en de kijker te vertellen hoe het nu met ze gaat. Kortom: de ultieme reünie van de boeren uit de vijfde serie van Boer zoekt Vrouw.

Uitzending: Zondag 27 februari, rond 20.20 uur bij de KRO op Nederland 1.
(herhaling: woensdag 2 maart, 13.15 Nederland 2
De beslissingen in Boer zoekt Vrouw 2011. Frank, de geitenboer uit Heythuysen, – koos voor studente Anita (zijn buurmeisje!) en stuurde Judith naar huis. De andere Limburgse boer Marcel ging zoals verwacht met de Poolse Ksenia aan de haal en liet Marita haar koffers pakken. Intussen heeft Ksenia nog 14 dagen op de boerderij bij Marcel in Kessel-Eik doorgebracht maar omdat de liefdesvonk van haar kant niet oversloeg heeft ze definitief gedag gezegd tegen de Kessel-Eikse Marcel.

Annemerie koos uiteindelijk niet voor Harrie maar gaat het proberen met Adriaan. Maar na hun gezamenlijk weekendje lijkt dat ook geen constabnt contact te worden. Harrie heeft inmiddels op zijn boerderij de draad weer opgepakt maar zal volgend ajar zeker niet meer bij bzv optreden. Hij heeft wel al corespodnentiebrieven gekregen van andere kijksters…

Boer Richard lijkt toch door te gaan met Annemieke. Zij lijkt nu toch besloten te hebben het een kans te geven. Maar of het voor altijd is, is nog de vraag.

zie ook: “Boer zoekt vrouw: Annemarie kiest Adriaan, Frank kiest Anita”:http://www.roerdaljournaal.nl/show-boer-zoekt-vrouw-2011-met-annemarie-kiest-adriaan-frank-kiest-anitaPosted in: roerdalen