pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 2, 2014 9:34 pm Lees verder →

Boer zoekt Vrouw (slot): Onverwacht: Aletta stuurt alle twee overgeblevenen weg…

Roerdalen – In de laatste reguliere aflevering van Boer Zoekt Vrouw heden, zondagavond zorgde Aletta voor een onverwachte actie. Zij koos voor geen van de twee mannen – waaronder Patrick uit Sittard – en blijft alleen achter op Bonaire.
De mannen hebben bij haar de deur van de liefde op een kier gezet. Maar, zo zegt ze: “Ik heb niet de behoefte om met een van de twee uit te zoeken wat er nog meer zit”. De mannen vertrekken daarom samen met Yvon en laten Aletta alleen achter op haar geitenboerderij.

Boer Wim liet zijn keuze vallen op Evelyne. De verdrietige Janne reist alleen terug naar Nederland. Vorige week koos Jos al onverwachts voor Saskia, na eerdere geruchten dat hij voor Leonie zou kiezen. Johan koos een van de twee Ingrids en Jan bleef alleen achter op zijn boerderij in Canada.

De drie boeren reizen met hun gekozen vrouwen naar een mooie plek in hun land. Johan en Ingrid bezoeken Kopenhagen. Jan en zijn Saskia vertrekken naar de Franse kust voor een romantische trip. Wim en Evelyne gaan ook een paar nachten op stap. Ze bezoeken onder andere een nationaal park.Posted in: roerdalen