pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2017 11:37 am Lees verder →

Bondsschuttersfeest Montfort en Sjommelmert te Reutje

Roerdalen. – In het weekend van 6 en 7 mei zijn in Montfort en in ’t Reutje evenementen georganiseerd waarvoor tijdelijke verkeersmaatregelen gelden.

Bondsschuttersfeest Montfort
Schutterij St. Urbanus uit Montfort organiseert op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2017 het Bondsschuttersfeest met optocht en schietwedstrijd. De optocht is op zondag 7 mei en loopt over de Sportlaan, Zandstraat, Markt, Dijkstraat, Aan het Water en Huysdijk. Daarom worden op deze dag van ongeveer 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur de hierop aansluitende toegangswegen ter hoogte van het kruispunt met deze route voor doorgaand verkeer afgesloten. Het gaat om de Boordmolenweg, Achter de Hoven, Zandstraat, Hoogstraat, De Vaert, Spanjestraat, Dijk/Broekweg, Aan de Kerk en Huysdijk tot aan de Oude Brachterweg. De calamiteitenroute voert via de Oude Brachterweg. Aan de oostzijde van de Oude Brachterweg geldt een parkeerverbod.

Sjoemelmert ’t Reutje
Fanfare St. Wiro organiseert op zondag 7 mei 2017 een Sjoemelmert in ’t Reutje, Sint Odiliënberg. Daarom gelden van 10.00 tot 17.00 uur de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

Éénrichtingsverkeer op de St. Josephstraat vanuit Montfort tussen de Reutjesweg en de Veldstraat,
Parkeerverbod op de St. Josephstraat aan beide zijden vanaf de komgrens tot aan de Reutjesweg,
Parkeerverbod op de Veldstraat aan beide zijden,
Parkeerverbod op de St. Petrusstraat aan de noordzijde,
Parkeerverbod op de Reutjesweg aan de oostzijde tot aan de komgrens.Posted in: algemeen, roerdalen