pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 6, 2017 8:50 am Lees verder →

Bosz per direct van Ajax naar Dortmund na flink conflict

Roerdalen – Trainer Peter Bosz vertrekt bij Ajax wegens een andersdenkend conflict met een groot deel van de andere Ajax-trainers. Hij heeft al een nieuwe baan.
Borussia Dortmund presenteert nanelijjvanmiddag Peter Bosz al als nieuwe coach aan de Duitse media. De Nederlander wordt de opvolger van Thomas Tuchel, die er twee seizoenen heeft gezeten en in die periode alleen de beker heeft gewonnen. Bosz tekent in Dortmund een meerjarig contract.

De Duitsers hebben in het weekeinde direct toegeslagen toen , toen duidelijk werd dat het tussen Bosz en Ajax niet meer goed zou komen. Ajax had een vraagprijs van vijf miljoen euro en de leiding van Dortmund, waar voorzitter Hans-Joachim Watzke en technisch directeur Michael Zorc zeer invloedrijk zijn, heeft er alles voor over gehad om de 53-jarige Apeldoorner binnen te halen.

pp is bij Dortmund niet de eerste Nederlandse coach. Van 2004 tot 2006 was Bert van Marwijk er hoofdtrainer. Hij moest halverwege zijn derde seizoen vertrekken. De club beleefde onder de voorganger van Tuchel, Jürgen Klopp, de meest succesvolle periode van de laatste 20 jaar. Klopp won twee landstitels en een beker. Maar Bayern München is inmiddels al vijf seizoenen achtereen kampioen.

Mede door het spel van Ajax in het laatste half jaar in Europa is Borussia Dortmund gecharmeerde geraakt van Bosz, al dacht de club tot afgelopen week dat hij onhaalbaar was en vast zat aan Ajax. De coach gaat, ook al is een conflict de reden van zijn vertrek, er financieel wel fors op vooruit.Dat meldt de Telegraaf.Posted in: algemeen, roerdalen