pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2015 6:48 am Lees verder →

Boten in brand in haven Wessem

In een jachthaven in het Limburgse Wessem staan tientallen boten in brand. Dat heeft een woordvoerder van de brandweer donderdagochtend gemeld. De brand bedreigt een restaurant aan de jachthaven, maar was rond 6.00 uur nog niet overgeslagen.

De brandweer bevestigt op regionale zender L1 dat verschillende boten zijn losgeslagen en los ronddobberen in de haven. Eén van de brandende boten heeft ervoor gezorgd dat er aan de overkant van de haven ook een kleine brand is ontstaan.

Er is ook melding gemaakt van explosies, vermoedelijk door gasflessen aan boord van de boten. Door de harde wind is het lastig het vuur te bestrijden.

Er komt heel veel rook vrij. De brandweer adviseert buurtbewoners de ramen en deuren dicht te houden en vooral binnen te blijven. Vanwege de omvang van de brand fuctioneert L1 vanaf 6.00 uur als calamiteitenzender.

De woordvoerder van de brandweer kon op L1 nog niets zeggen over een mogelijke oorzaak. De brand was tegen half vijf ontdekt door een beveilgingsmedewerker.

Het kan nog wel een paar uur duren voordat de brand onder controle is. Over schadelijke stoffen is nog niets bekend, maar de enorme rookontwikkeling kan wel schadelijk zijn voor omwonenden. De brandweer raadt mensen ook af om naar de brand te gaan kijken.

Persoonlijke ongevallen hebben zich voor bekend niet voorgedaan. Wessem is onderdeel van de gemeente Maasgouw, in de buurt van Roermond.Posted in: roermond