pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 9, 2017 8:02 am Lees verder →

Brabant: invallen op 9 plekken naar witwassen

Invallen op negen locaties in onderzoek naar witwassen


Asten – – In verband met een onderzoek naar witwassen heeft de politie woensdagochtend op negen locaties invallen gedaan. Het gaat om vijf woningen, twee chalets, een kantoorpand en een opslagruimte in ’s-Hertogenbosch, Oosterhout, Kerkdriel en Asten. Er werd voor tonnen aan contant geld in beslag genomen.

De actie maakte onderdeel uit van een integraal strafrechtelijk onderzoek naar witwassen en valsheid in geschrifte. Het onderzoek loopt sinds januari 2016. Onder regie van het Openbaar Ministerie werkt het Ondermijningsteam van de politie Oost-Brabant nauw samen met de Belastingdienst.

Groot geldbedrag
Bij de actie van woensdag waren medewerkers van de politie en de Belastingdienst betrokken. Er werden onder andere drie luxe auto’s, twee scooters, administratie, luxe sieraden en gegevensdragers in beslag genomen. De politie nam daarnaast contant geld voor een bedrag van 325.000 euro in beslag. Tevens werden door de belastingdienst diverse aanslagen opgelegd die direct werden ingevorderd.

De actie werd rond 17.00 uur afgerond. Er werden geen aanhoudingen verricht. Deze worden echter niet uitgesloten. Het onderzoek gaat onverminderd verder.Posted in: algemeen, politie