pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 21, 2016 12:04 pm Lees verder →

Braderie Posterholt geslaagd; zondag as St Jansmarkt in Herkenbosch

image
Roerdalen – De jaarlijkse Vaderdag-braderie in Posterholt was een geslaagd evenement dit jaar. Naast verschillende kramen waren er ook attracties (voor de jeugd jumpenen springkussen en voor volwassenen blaaskapellen dj- muziek en zangers) die veel aandacht van het publiek kregen. De organiserende verenigingen, voetbalclub Oranje Blauw 15 en harmonie Wilhelmina, kunnen terug kijken op een goede braderie. “Zeker toen de zo’n volop scheen was het op de diverse terrassen goed toeven. En we hebben geluk gehad met het weer dat het droog bleef; 24 uur later – gisteren maandag, plensde het weer”, aldus een van de terras-exploitanten.
Voor de entree-prijs van 2 euro deden de bezoekers mee aan een loterij en kreeg men op de oude markt koffie met een plak cake. Een geslaagd en gezellig buiten-optreden was er ook van De Borgwaldkapel bij Vurenhof. De Posterholtse Ondernemers-vereniging was met een waardebonnen-actie present, die ook oogst kon waarderen van het publiek. Samenvattend: het was een goed bezochte braderie.
“Gelukkig niet al te druk; je kon tenminste bij de kramen ed eens goed rondneuzen en traditiegetrouw bij de “jeugd-kramen ” iets van je gading proberen te vinden” , aldus een van de bezoekers.
Op de foto: zelfs papegaaien waren te gast op de Posterholtse Vaderdagbraderie 2016.
Overigens: wie nog niet voldoende braderie-sfeer heeft kunnen proeven, kan as zondag 26 juni in Herkenbosch terecht bij de jaarlijkse St. Jansmarkt.Posted in: algemeen, roerdalen