pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 3, 2012 8:46 pm Lees verder →

Brasserie in Maastricht goed voor 5000 schoolmaaltijden: actie wij een maaltijd, zij een maaltijd

Maastricht – Om het succes van Fill the Cup van Brasserie Flo te Maasbracht te bekronen heeft directeur Dirk-Jan Doek op maandag 2 april een cheque, goed voor 5000 schoolmaaltijden, uitgereikt aan Joop Braakhekke ambassadeur van Fill the Cup. Sinds de landelijke lancering van Fill the Cup op 1 december 2011 is Brasserie Flo Maastricht (onderdeel van Hampshire Hospitality), deelnemer van Fill the Cup en heeft samen met zijn personeel in 4 maanden tijd voor dit geweldig aantal schoolmaaltijden gezorgd.

Dirk-Jan Doek: “We hebben niet alleen bij elke gast gevraagd of het goed was om 20 eurocent per persoon op te tellen bij de rekening. Daarnaast hebben we zelf ook van elke personeelsmaaltijd 20 eurocent gedoneerd. En dat heeft geresulteerd in 5000 schoolmaaltijden.” Hij vervolgt: “Dit houdt overigens niet in dat we stoppen met Fill the Cup. Fill the Cup, is een duurzaam initiatief en we blijven dit steunen. Bij elke maaltijd slechts 20 eurocent extra per persoon bij de rekening optellen. Natuurlijk na goedkeuring van de gast. Wij een maaltijd, Zij een maaltijd!”

”Deel een vol bord eten met een leeg bord en voel je maag
knorren van plezier!”, aldus Joop Braakhekke

Fill the Cup
In Nederland worden elke dag meer dan drie miljoen maaltijden geserveerd in alle restaurants samen. Een gast betaalt bij een Fill the Cup restaurant 20 cent extra voor een maaltijd en helpt een kind aan een maaltijd op school. Zo eenvoudig is het! Wij een maaltijd, Zij een maaltijd. Fill the Cup heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met World Food Programme van de Verenigde Naties. WFP verzorgt de dagelijkse maaltijden op scholen wereldwijd. Zo krijgt elk kind waar het recht op heeft: goede voeding, onderwijs, verzorging, toekomst.Posted in: Geen categorie