pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 18, 2016 1:23 pm Lees verder →

BREAKING NEWS: Aanhouding na 4 jaar in zaak vermiste De Heus Echt

Echt – Een 52-jarige vrouw uit Kinrooi is vanmorgen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Andy de Heus. Meer aanhoudingen in het lopende rechercheonderzoek worden niet uitgesloten.
Aanwijzingen in het onderzoek van het rechercheteam zorgde ervoor dat de vrouw vanmorgen in Stevensweert is aangehouden door agenten. Zij zal door rechercheurs worden gehoord in het onderzoek naar de sinds 2012 vermiste Andy de Heus uit Echt.
Technisch onderzoek
Begin december werd er technisch onderzoek in en rondom enkele woningen op een vakantiepark in Stevensweert verricht door medewerkers van de Forensische Opsporing, speurhonden van de Landelijke Eenheid en leden van het Defensie Advanced Search Team (AST), met specialistische apparatuur. Het technisch onderzoek in en rondom de woning heeft niet geleid tot het terugvinden van de vermiste man. Wel zijn enkele zaken veiliggesteld, die momenteel door experts nader worden onderzocht en geanalyseerd in het laboratorium. Door de rechercheurs zijn er in de afgelopen periode ook nog gesprekken gevoerd met diverse personen over deze vermissingszaak.
Vermissing
Sinds dat hij op dinsdagavond 18 december 2012 zijn woning in Echt verliet is de destijds 30-jarige Andy de heus vermist. Zijn grijze Volkswagen Caddy waarmee hij thuis vertrokken is, werd later uitgebrand aangetroffen in het Belgische Meeuwen-Gruitrode. Heeft u informatie die relevant kan zijn voor dit onderzoek, dan kunt u zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000Posted in: politie