pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 11, 2018 2:38 pm Lees verder →

Britse premier Theresa May niet uitgenodigd huwelijk prins Harry; volk wel

Roerdalen – Theresa May is niet uitgenodigd op het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle. De beslissing om de Britse premier niet uit te nodigen zou uitgaan van het koppel Harry en Meghan zelf.zo bericht de Belgische krant De Standaard.
‘Op de gastenlijst zullen alleen mensen staan die een directe relatie hebben met Harry of Meghan of met het koppel’, zegt een bron binnen het paleis. Een woordvoerder van prins Harry liet noteren: ‘Er is beslist dat een officiële lijst met politieke genodigden – Britse én internationale – niet nodig is voor het huwelijk van Harry en Meghan.’ Lees tussen de regels: ook Harry’s vriend Barack Obama wordt niet uitgenodigd.

Het volk is wel welkom

Op 19 mei is het zover, dan trouwen prins Harry en Meghan. Ze hebben voor die dag wel 2.640 burgers uitgenodigd naar Windsor Castle, waar ze de aankomst van het paar en de genodigden kunnen volgen. Op de uitnodiging staat: ‘Prins Harry en Meghan willen dat het publiek deel kan uitmaken van de viering. Deze bruiloft zal, net als alle bruiloften, een moment van plezier en vreugde zijn.’Posted in: roerdalen, Show en Zo...