pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2015 8:38 am Lees verder →

Burgemeester Depla Heerlen gaat naar Breda

Roerdalen/Heerlen – Paul Depla (PvdA) wordt de nieuwe burgemeester van Breda. De gemeenteraad koos de 49-jarige geboren Eindhovenaar woensdagavond uit een voordracht van twee kandidaten. Dat gebeurde tijdens een lange besloten raadsvergadering van 4 uur

In Heerlen is hij burgemeester vanaf 2010.

De uitkomst liet lang op zich wachten. De vergadering achter gesloten deuren van de gemeenteraad liep ruim drie uur uit omdat er stevig werd gedebatteerd over de toekomstige burgemeester.
Depla is nu nog burgemeester van Heerlen. “Eigenlijk was ik daar nog niet klaar, maar deze kans deed zich nu eenmaal voor. ”
Eerder was hij wethouder in Nijmegen. De Eindhovenaar is een broer van Staf Depla, wethouder van werk, economie en beroepsonderwijs in Eindhoven.

Paul Depla haalde in november 2007 het landelijke nieuws toen hij in de fietsenkelder van het stadhuis in Nijmegen intiem zou zijn geweest met een vrouwelijk raadslid.
Een meerderheid van de gemeenteraad van Nijmegen zag destijds de ophef als een privékwestie.

De nieuwe burgemeester van Breda volgt Peter van der Velden op. Die legde zijn functie neer. Van der Velden werd voorzitter van de Coöperatie Werk en Vakmanschap, een samenwerkingsverband van honderden bedrijven die zich inzetten voor het behoud van het technisch vakmanschap.
Van der Velden was tien jaar burgemeester in Breda, waar ooit ook Frans Fey uit Melick burgemeester was na diens Venlose periode.Posted in: roerdalen