pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 5, 2015 5:10 pm Lees verder →

Burgemeester Echt sluit woning vanwege overtreding opiumwet

Echt – Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft besloten de woning aan de Dokter Mostartstraat 19 in Susteren voor drie maanden te sluiten. Aanleiding voor de sluiting is een overtreding van de Opiumwet.

Burgemeester Hessels heeft een rapportage van de politie Limburg ontvangen waarin is aangegeven dat op 9 juni 2015 binnen de woning op het adres Dokter Mostartstraat 19 een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs (meer dan honderd maal de toegestane hoeveelheid) aangetroffen. Naar aanleiding van het bovenstaande heeft burgemeester Jos Hessels op grond van het bepaalde in artikel 13b van de Opiumwet de bevoegdheid om bestuursdwang toe te passen indien in een woning dan wel in of op bij de woning behorende erven een middel als bedoeld in artikel 2 of 3 van de Opiumwet wordt verkocht, afgeleverd of verstrekt dan wel daartoe aanwezig is.

De woning is gesloten van dinsdag 4 augustus 2015 tot woensdag 4 november 2015. Deze sluiting is op de woning bekend gemaakt. Het is voor iedereen verboden deze woning te betreden.Posted in: politie