pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 8, 2013 10:47 am Lees verder →

Burgemeester Echt-Susteren sluit een maand lang cafe na incident

Nieuwstadt – Op last van burgemeester Jos Hessels moet Café ’t Nestje aan de Markt in Nieuwstadt in ieder geval een maand dicht vanwege de schietpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats vond. Dagblad de Limburger bericht dat volgens de gemeente het schietincident in het café begon, en buiten op de Markt vervolgde. Hierdoor zou de veiligheid in de buurt in het geding komen.

De politie kan nog niets melden over de identiteit van die persoon, die na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis mocht. Tot 8 uur zaterdagochtend heeft de politie sporenonderzoek gedaan in het kerkdorp. Ook het kerkhof dat grenst aan de Johannes de Doperkerk is onderzocht. Dit zou namelijk een vluchtroute zijn geweest van een van de betrokkenen.

Het café moet haar deuren tot 6 mei 16.00 uur gesloten houden. Als het café zich daar niet aan houdt, dreigt een dwangsom van vijf duizend euro per dag te worden opgelegd, met een maximum van 150.000 euro. De politie doet in de loop van zaterdag onderzoek in de buurt. Een politiewoordvoerder zegt nog in het duister te tasten over wat er zich precies heeft afgespeeld.Posted in: politie