pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 4, 2012 6:51 am Lees verder →

Burgemeester Roerdalen in Nieuwjaarstoespraak: Positief 2012 tegemoet en nieuwe kansen ook grijpen

Roerdalen – Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van B en W en de gemeentesecretaris van Roerdalen heeft burgemeester E. Hanselaar opgeroepen tot een positievere kijk op het leven in 2012 dan menig voorspeller dat heeft gedaan.
Zij wees weliswaar op de wereldproblemen maar kleinschaliger als kleine overheid (o.a. gemeenten) pleitte zij ervoor kansen te pakken die zich voordoen.
Volgens de burgemeester zijn die er nog genoeg, ondanks dat ook een gemeente minder financien ter beschikking heeft.
Zo wees zij erop dat Roerdalen haar plaats als recreatiegemeente ten volle moet benutten, en zij noemde voorbeelden als bijv. Gastvrij Roerdalen en de samenwerking op allerlei gebied met de Duitse gemeente Wassenberg.
Op gemeentelijk niveau zijn er bestaande en nieuwe samenwerkingen, zoals recentelijk de MER (Maasgouw-Echt/Susteren en Roerdalen).
Niet in het minst tenslotte was zij blij dat het hele ambtenarenapparaat nu modern gehuisvest is in een nieuw gebouw en recentelijk is ook o.a. de herverdeling van taken binnen het ambtenarenapparaat afgerond. Allemaal nieuwe starts die kansen bieden en die ook gegrepen moeten worden, zo mag samenvattend haar betoog genoemd worden.Posted in: roerdalen