pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 3, 2014 2:48 pm Lees verder →

Burgemeesters Roerdalen en Wassenberg aan de wandel …wandel gratis mee op 6 april

Roerdalen – Op zondag 6 april verkent onze burgemeester Monique Boer samen met burgemeester Manfred Winkens van de Duitse buurgemeente Wassenberg een deel van de Premium-Wandelroute Meinvennen.

Wandelt u ook mee? Deelname is gratis.

Samen wandelen
De gemeenten Roerdalen en Wassenberg organiseren jaarlijks een wandeling met de beide burgemeesters. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Om 11.00 uur is de start vanaf de parkeersplaats tegenover Vakantiepark Het Elfenmeer in Herkenbosch. Onder leiding van een gids wordt een verkorte route van ongeveer 12 kilometer (de reguliere route is 18,9 kilometer) gewandeld. Onderweg is er een korte pauze bij Rijstal Venhof.

Negen Premium-Wandelroutes
De route door het Meinweggebied is een van de negen Premium-Wandelroutes in het Grenspark Maas-Swalm-Nette die ontwikkeld zijn in het kader van het project Water.Wandel.Wereld. De routes voldoen aan de criteria van het Deutsche Wanderinstitut. Dit betekent dat ze door prachtig landschap lopen, culturele elementen bevatten en voldoende rustmogelijkheden bieden onderweg. De wandelroutes bieden veel afwisseling, van water en grasland tot bos- en heidelandschap en een zeldzame dieren- en plantenwereld.

Water.Wandel.Wereld
De wandelroute Meinvennen is onderdeel van het INTERREG IV A project Water.Wandel.Wereld. Het project werd gesubsidieerd uit middelen van het Europese Fonds voor de Regionale Ontwikkeling, de provincie Limburg,de deelstaat Noordrijn-Westfalen, de gemeenten Maasgouw, Roerdalen, Leudal, Roermond, de waterschappen Roer & Overmaas en Peel & Maasvallei en het Grenspark Maas-Swalm-Nette.Posted in: roerdalen, roermond