pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 20, 2011 4:08 pm Lees verder →

Burgernetactie opgestart voor zoveelste vernielde boom in Echt

Echt – Door een onbekende is wederom een boom omgezaagd in de gemeente Echt-Susteren (zie foto) . De gemeente heeft niemand hiervoor opdracht verleend. Dit is de derde boom in de gemeente Echt-Susteren die illegaal gekapt wordt. De gemeente vraagt burgers uit te kijken naar verdachte situaties. Tevens is er een Burgernetactie opgestart om burgernetdeelnemers om medewerking te vragen. De melding voor Burgernet deelnemers luidt: “Gaarne uitzien naar daders illegale kap bomen deze week Rijkweg Zuid, Zilversparstraat, de Bandert te Echt. Heeft u informatie bel gem. Echt-Susteren 0475-478478″.

Heeft u informatie
In het geval u informatie heeft over deze illegale bomenkap kunt u contact opnemen met de gemeente, via telefoonnummer: 0475-478 478. In het geval u de dader op heterdaad betrapt kunt u contact opnemen met de politie, via telefoonnummer: 0900-8844.

Aangifte
De gemeente Echt-Susteren heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De schade van de bomen zijn getaxeerd op circa 6000 euro per boom (dit is de vervangingswaarde van de desbetreffende boom). Dit bedraagt de boete voor de illegale kap los van boetes die de politie kan opleggen.

De bomen
De bomen die gekapt zijn:
Eerste illegale kap- vijf bomen die op het sportpark bij EVV stonden.
Tweede illegale kap- Lindeboom bij de geluidswal langs het spoor ter hoogte van de Zilversparstraat.
Derde illegale kap- Eikenboom langs de Rijksweg Zuid ter hoogte van de Schilbergerstraat.Posted in: politie