pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 28, 2019 11:33 am Lees verder →

Bus rijdt op maandag in zondagdienstregeling en mcarnavalsdinsdag als op zaterdag

Hrnaval vieren in Limburg? De bussen en treinen van Arriva staan klaar voor alle feestvierders! In Maastricht rijden er ’s nachts extra bussen (Borrelbussen) en tijdens de Kuukse Elfkroegetocht zet Arriva extra treinen in. Tijdens de carnavalsvakantie geldt een aangepaste dienstregeling en komen de spitstreinen tussen Venray en Nijmegen te vervallen.

Roerdalen – De vakantiedienstregeling is van toepassing voor het busvervoer edrond carnaval, zo verneemt Roerdaljournaal.nl Op die site de hele aangepaste regeling. Roerdaljournaal.nl meldt daarin onder andere dat de carnavalsvakantie van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart geldt er een aangepaste dienstregeling. Op maandag 4 maart rijden de bussen volgens de zondagdienstregeling en op dinsdag 5 maart volgens een zaterdagdienstregeling. Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 maart rijden de bussen in Limburg volgens de vakantiedienstregeling. Uitzondering: Lijn 83 (Nijmegen-Venlo), 84 (Gennep-Venray) en 85 (Siebengewald-Boxmeer) rijden de hele week van maandag tot en met vrijdag de vakantiedienstregeling. Lijn 44 (Heerlen-Aachen) rijdt op maandag volgens de zondagdienstregeling en van dinsdag t/m vrijdag volgens de vakantiedienstregeling. De Arriva treinen rijden de hele week volgens de vakantiedienstregeling. De spitstreinen op de Maaslijn tussen Venray en Nijmegen komen hierdoor te vervallen.

Aangepaste routes en omleidingen

In verband met carnavalsevenementen en optochten vervallen er haltes en rijden sommige buslijnen aangepaste routes. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd en drukte. Tijdens evenementen met grote drukte voert Arriva ingangscontroles op stations uit. Dit geldt voor het Auw Wieverbal in Valkenburg (28 februari), de Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo (2 maart) en de Kuukse Elfkroegetocht in Cuijk (5 maart). Arriva adviseert reizigers een geldig vervoerbewijs bij de hand te hebben.

Een compleet overzicht van aangepaste routes en omleidingen staat op arriva.nl/carnaval. Arriva adviseert reizigers voor vertrek hun reis te plannen via de reisplanner op arriva.nl.

Borrelbussen Maastricht

Vasteloavend vieren in Maastricht? De Arriva Borrelbus brengt je thuis. Van zondagnacht 3 t/m dinsdagnacht 5 maart zet Arriva stad- en streekborrelbussen in. De Borrelbus Stad brengt je o.a. naar Malberg, de Heeg, Amby, Wolder en Bunde. De Borrelbus Streek rijdt o.a. naar Gulpen, Eijsden en Valkenburg. Voor het meereizen met deze Borrelbussen heb je een speciaal kaartje nodig. Een Borrelbuskaartje Stad kost €5,- en een Borrelbuskaartje Streek €7,50. In de voorverkoop is ook een passe-partout beschikbaar. Daarmee reis je van zondag tot en met dinsdag, dus alle drie de carnavalsdagen, tegen een voordelig tarief. Een passe-partout stad kost €12,- en een passe-partout streek €20,-. Alle kaartjes zijn te koop in de voorverkoop via arriva.nl/borrelbus. Een kaartje uit de voorverkoop is óók geldig voor een heenrit naar de binnenstad van Maastricht. De kaartjes zijn op de dag zelf ook bij de chauffeur van de Borrelbus verkrijgbaar. Je betaalt het kaartje met PIN of OV-chipkaart. Het kaartje is dan geldig als enkele rit.

Boètegewoëne Boètezitting Venlo

Tijdens de Boètegewoëne Boètezitting in Venlo, op zaterdag 2 maart rijdt lijn 88 (Venlo-Grubbenvorst-Venray), die normaal als lijntaxi rijdt, vanaf 19.45 uur met een reguliere lijnbus. Het Brand Beer Venlo Express NS E-ticket van NS is niet geldig in de treinen van Arriva.

Kuukse Elfkroegetocht

Tijdens de Kuukse Elfkroegetocht in Cuijk, op dinsdag 5 maart, zet Arriva extra treinen in tussen Nijmegen en Cuijk. Tussen Boxmeer en Cuijk is de vakantiedienstregeling van toepassing. In verband met de drukte én om zorg te dragen voor een goede doorstroming, zijn op die dag op station Cuijk de kaartautomaten en OV-chipkaart oplaadpaal niet in gebruik. Arriva adviseert reizigers om vooraf te zorgen voor een geldig vervoerbewijs en/of voor voldoende saldo op de OV-chipkaart.Posted in: algemeen, roerdalen