porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 3, 2015 11:03 am Lees verder →

Buurtpreventie-team in Pey-Echt gestart

Echt – De gemeente Echt-Susteren heeft er weer een buurtpreventieteam bij. Dit keer in de kern Pey. Een kleine groep enthousiaste buurtbewoners heeft zich samengepakt om te starten met buurtpreventie in een buurt van de kern Pey. Op maandag 28 september ging het buurtpreventieteam officieel van start.
Samen voor een veilige buurt
Het buurtpreventieteam zet zich actief in voor een veilige buurt, waarin het prettig is om te wonen en waar bewoners oog hebben voor elkaar. Het team bestaat volledig uit vrijwilligers uit de wijk die, herkenbaar aan hun preventievestje, de voetronde in de wijk lopen. Het zijn wijkbewoners met veel gevoel voor de eigen wijk. Het team is alert op verdachte situaties en meldt deze bij de politie. Daarnaast kan het team buurtbewoners erop wijzen de buurt nog veiliger te maken, door inbraakgevoelige situaties kenbaar te maken.
Van start
Op 28 september 2015 is in Pey de startbijeenkomst voor het buurtpreventieteam geweest. Het preventieteam ging samen met wijkagent Mark Spee en de gemeente de wijk in. Het team werd ook door politie en gemeente geïnformeerd over hoe om te gaan met buurtpreventie.
Het preventieteam gaat aan de slag vanaf de Rijksweg Zuid, Dorpstraat tot aan Roterweg, Lelfert, Wiejerdstraat tot aan de Houtstraat en Rijksweg Zuid en alle straten ertussen.
Interesse?
Wilt u meer weten over de buurtpreventie in Pey of heeft u interesse om deel te nemen aan het buurtpreventieteam? Neem dan contact op met het team via [email protected]Posted in: politie