pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 22, 2017 9:04 am Lees verder →

Carnavalskraker als wapen tegen woninginbraken

Roermond – In samenwerking met de gemeente Roermond en de carnavalsband Vleisboeket heeft het basisteam Roermond een carnavalslied gemaakt. Op een ludieke wijze proberen de partijen hiermee burgers alert te maken om tijdens de carnavalsdagen veilig af te sluiten en om inbraakpreventie onder de aandacht te brengen.

Je trekt al gauw ‘even snel’ de deur achter je dicht om naar een carnavalsstoet te gaan kijken of een avondje opstap te gaan. Maar een inbreker heeft maar ‘heel even’ nodig om binnen te komen. Terwijl je vaak met enkele simpele handelingen al een inbraak kunt voorkomen als carnavalsvierder of wintersporter. In aanloop naar de carnavalsdagen zingt het “Vleisboeket Inbraak Preventie Team” (VBIPT) hoe je het beste veilig je woning achterlaat.

Samenwerking
Agenten van het basisteam Roermond hadden het idee om eens op een andere manier de burgers alert te maken; namelijk door een carnavalslied te maken. De gemeente Roermond was direct enthousiast om mee te werken en de regionale bekende carnavalsband Vleisboeket wilde maar al te graag hun medewerking verlenen hieraan. In de afgelopen maanden is er een tekst met preventietips gemaakt, ingezongen in de studio en zelfs een videoclip opgenomen. Met het carnavalslied hopen de gemeente Roermond, Vleisboeket en de politie te zorgen voor een echte veilige carnaval.

Luister en kijk de video tegen woninginbraken ook via de Facebookpagina van het basisteam Roermond.

Inbraak
Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Vertrouwt u het niet als er verdachte mensen door uw wijk lopen, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 112.Posted in: algemeen, politie, roermond, video