By maart 8, 2014 9:24 am Lees verder →

(Herhaling) CD van toppers Postbus 31 (Pieter Kiewied)

Roerdalen – Het populaire L1 radioprogramma Postbus 31 jubileert. Presentator Pieter Kiewied nam 12 ½ jaar geleden het presentatiestokje over van Ria van Grinsven. Het felicitatieprogramma Postbus 31 is sinds jaar en dag een van de best beluisterde programma’s van de Limburgse omroep L1.

Om dit jubileum luister bij te zetten stelde presentator Pieter Kiewied een jubileum CD samen met daarop de meest aangevraagde liedjes zoals het bekende Veldboeket van Thei & Marij, het Buuske Bloome van Wooden Chain en Mie sjoenste kedooke van Benny Neyman.
Ook bijzondere en zeldzame nummers als de begintune van het programma, de Schotse uitvoering van Sterre der Zee, de Roermondse band Les Gosses en de originele uitvoering van Heur ich de Maas weer Roesche uit 1958 prijken op de verzamelaar.
De Kölsche Black Fööss, de Montfortse Schlagerster Nelly Sander en ook Ernst Mosch en de Orginal Maaskapelle uit Wessem geven een volkstümlich randje aan het album. “Liedjes waarvan ik hoop dat zij u telkens weer een goed gevoel geven” zo schrijft Pieter Kiewied in het CD boekje.

1 Postbus 31 tune Ted McNabb – I’ll never say ‘never again’ again
2 Ernst Mosch – Geburtstagsmarsch
3 Wooden Chain – Ein buuske bloome
4 Die Original Schintaler – Gruss an Limburg
5 Chel Savelkoul – Huer ich de Maas weer roesche
6 Nelly Sander – Tu mir nicht weh
7 Les Gosses – Mon rêve
8 Hein Simons – Das Geburtstagslied
9 Thei & Marij – Veldboeket
10 Die Original Maaskapelle – Euver de Maasbrök
11 Benny Neyman – Mie sjoenste kedooke
12 Bläck Fööss – He deit et wih un do deit et wih
13 Jos Meessen – V’r zette dich èns in ’t zönke
14 Kathleen MacInnes – Reul àlainn a’Chuain

 Posted in: roerdalen