pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 20, 2012 5:48 pm Lees verder →

CDA in Provinciale Staten Limburg: PVV heeft zich onbetrouwbaar getoond

Maastricht – In het Limburgse parlement vond vandaag, op verzoek van de PvdA – ondersteund door de SP – een interpellatie plaats naar aanleiding van het gedrag van de PVV-gedeputeerden Krebber en Janssen rondom de lunch bij het staatsbezoek van de Turkse premier aan Nederland en daarbinnen aan Limburg. De interpellatievragen waren gericht aan de Commissaris van de Koningin (CdK), het College van Gedeputeerde Staten en aan de fracties onderling.

Gevraagd werd onder meer of in het College gesproken is over het bezoek in aanwezigheid van de gedeputeerden Janssen en Krebber. Ook werd gevraagd of CdK en College van mening zijn dat door de gang van zaken Limburg beschadigd is en de positie van Limburg landelijk en internationaal verzwakt is.
PvdA diende een motie van wantrouwen in tegen de PVV-gedeputeerden Krebber en Janssen.

Er volgde een langdurig debat waarbij het CDA de werkwijze van PVV rondom de lunch spiegelde aan een aantal afspraken uit het coalitieakkoord. Het CDA was van mening dat de PVV een aantal punten van het coalitieakkoord had geschonden en zich daarmee onbetrouwbaar had getoond.

Ondanks dat de PVV het vertrouwen uitsprak in het coalitieakkoord constateerde het CDA dat het debat niet tot toenadering tot elkaar had geleid en zegde het CDA het vertrouwen in coalitiepartner PVV op.

Het huidige College zet de werkzaamheden voort totdat er een nieuw College is gevormd.
Bron: Provincie LimburgPosted in: Geen categorie