porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 26, 2012 12:38 pm Lees verder →

CDA-voorzitter Peetoom (“amateur”) en Camiel Eurlings (“koos voor geld”) in Elsevier gehekeld

Roerdalen – Partijvoorzitter Ruth Peetoom is medeverantwoordelijk voor de slechte verkiezingsuitslag van het CDA. Dat zegt oud-Tweede Kamerlid en CDA-prominent Hans Gualthérie van Weezel in een interview in weekblad Elsevier.

Peetoom is een goedwillende politieke amateur volgens Gualthérie van Weezel
Lees het hele interview in de Elsevier van deze week. Vanaf vandaag in de winkel.

Peetoom noemt hij ‘een goedwillende politieke amateur die weinig gevoel heeft getoond voor de complexe samenstelling van de partij’.

Van Weezel hekelt ook Camiel Eurlings die voor de ‘politieke luwte en het geld heeft gekozen’ en hij vraagt zich af waar Mona Keijzer haar hoge plek op de kandidatenlijst aan verdiende. Van Weezel kritiseert verder de CDA’ers die na de keuze voor gedoogpartner PVV kritiek bleven spuien.

Politieke gifbeker
‘Partijgenoten die zich toen dit besluit eenmaal was genomen, zijn blijven verzetten, zoals Herman Wijffels, hebben de partij geen goed gedaan. Politieke randfiguren als Koppejan en Ferrier wakkerden de verdeeldheid nog aan, in plaats van de gifbeker van Wilders zoveel mogelijk samen met de VVD leeg te drinken,’ zegt Van Weezel, die van 1971 tot 1992 Kamerlid was en daarna carrière maakte in Europa.Posted in: roerdalen