porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 29, 2016 1:38 pm Lees verder →

verhuren van huizen ed via zg airbnb in zwang en lucratief

Roerdalen/Amsterdam – Het verhuren van kale kamers, en dus ook appartementen of complete huizen (zonder ontbijt ed) is lucratief en populair In dorpen en steden, overal raakt airbnb (= letterlijk lucht bed en breakfast – zonder ontbijt dud) in zwang. Elsevier meldt:

In 2015 huurden ruim 575.000 mensen een appartement of huis in Amsterdam via verhuursite Airbnb. Daarmee stelden 14.000 Amsterdammers hun huis open voor toeristen, en verdienden daarmee gemiddeld 3800 euro.

De verhuursite gaf zaterdag op aandringen van enkele toeristische steden data vrij. Van de meer dan half miljoen toeristen die vorig jaar met Airbnb in Amsterdam terecht konden, verbleef twee derde buiten het centrum. De gemiddelde duur van het verblijf was 3,3 nachten.
Een gemiddelde verhuurder in Amsterdam stelde 28 dagen zijn of haar huis beschikbaar aan toeristen. In 86 procent van de gevallen was dat een huis of appartement waar de verhuurder zelf ook in woont.

De Amsterdamse huizen scoren goed in de recensies. De aangeboden plekken in Amsterdam scoorden gemiddeld 4,6 van de 5 sterren, en ruim 90 procent van de logees zegt de plek aan te willen bevelen aan vrienden en familie.
In 2015 huurden ruim 575.000 mensen een appartement of huis in Amsterdam via verhuursite Airbnb. Daarmee stelden 14.000 Amsterdammers hun huis open voor toeristen, en verdienden daarmee gemiddeld 3800 euro
De toeristen die verreweg het meeste aankloppen in onze hoofdstad zijn Britten en Fransen. Het aantal toeristen dat via Airbnb overnacht in Amsterdam groeit in explosieve mate. In 2012-2013 gebruikten 62.000 toeristen de site om een slaapplek te regelen. Dat betekent dat er in het afgelopen jaar negen keer zoveel Airbnb’ers naar Amsterdam kwamen. Ook het aantal mensen dat het eigen huis via de site verhuurt is gestegen: dat is bijna zes keer zoveel als in 2013.

Inwoners van Amsterdam die hun huis aan toeristen willen verhuren via sites als hAirBnB mogen dat sinds 2014 gewoon doen. Ze moeten hun inkomsten wel opgeven bij de Belastingdienst en toeristenbelasting afdragen aan de gemeente Amsterdam.Posted in: algemeen, roerdalen