pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 7, 2016 3:58 pm Lees verder →

Circus Herman Renz herrijst rond Kerstmis

Rordalen – Het Helmondse circus Herman Renz keert 23 december in Haarlem terug met een spectaculair kerstcircus. De show krijgt de toepasselijke naam ‘Revival’.

In februari werd Circus Herman Renz nog failliet verklaard, omdat er een schuld van 130.000 euro was bij de Belastingdienst. De financiële problemen ontstonden door tegenvallende bezoekersaantallen en hogere lasten.

Traditie
De Duursma Groep nam na een veiling de naam, de bedrijfsvoering en de kopstukken over zoals de kassa’s, de poort en een aantal wagens. De grote tent werd overgenomen door een tentverhuurbedrijf.

Het circus begint met een kerstshow omdat dit voor veel mensen traditioneel de periode van het jaar is om naar het circus te gaan”, legt René Duursma, algemeen directeur van de Duursma Groep – dat gespecialiseerd is in evenementen – uit.

‘Sluit beter aan bij tijd’
Het circus gaat in de zomer optreden in een kleinere tent bij al bestaande evenementen en is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten. “Hier is veel vraag naar en dit sluit ook beter aan bij deze tijd. Op deze manier zit er zeker toekomst in het circus”, meent Duursma. Voor volgend najaar staat een tour met een grote tent geplanPosted in: algemeen, Show en Zo...