pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 2, 2017 3:08 pm Lees verder →

Clip over ronselen bij LVL door 3 halve finalisten…

Roerdalen – Vasteloavend optima forma door zichzelf een spiegel voor te houden…Zo meldt L1 in de rubriek 11 slaaf: Drie halve finalisten van het LVK 2017 (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers) nemen de ronselarij bij het sms- en telefoonstemmen op de hak door er in een videoclip openlijk voor uit te komen dat ze zelf ook ronselen. Het zijn de groepen Hoondervel uit Haelen, De Kloomp uit Meerssen en Heite Soep uit Horst. Het is een opvallende samenwerking in een wereld waar het normaal gesproken keiharde competitie is. Mensen die een sms-stem willen uitbrengen tijdens de halve finales zijn verplicht om op 3 liedjes te stemmen. Deelnemers maken daarom in het geheim trio-allianties om meer stemmen bijeen te krijgen.

In het verleden konden lvk-deelnemers stemmen bijeen rapen door zoveel mogelijk bonnen te verzamelen uit kranten en weekbladen. Ook in die tijd gooiden nogal wat artiesten het op een akkoordje. De tijd van de bonnen is al enkele jaren voorbij want de organisatie, de Stichting LVK, heeft stemmen via bonnen afgeschaft en in de plaats daarvan is stemmen via telefoon en sms geïntroduceerd. Om ‘vals spel’ zo veel als mogelijk te voorkomen heeft de Stichting LVK de regel ingesteld dat je op 3 liedjes tegelijkertijd moet stemmen, anders is de stem ongeldig. Sommige artiesten maken daarom trio-allianties. Deze onderlinge afspraken zijn reglementair maar in de ogen van veel mensen dragen ze niet de geest van vastelaovend uit.
De drie artiesten uit Haelen, Horst en Meerssen hebben nu een videoclip opgenomen en willen op deze manier op ludieke wijze aandacht vragen voor het ronselen van sms-stemmen. Volgens de artiesten wordt er in het geniep door nogal wat halve finalisten samengewerkt om stemmen binnen te slepen. De groepen willen hiermee de draak steken in de clip.

“Iedereen weet dat er achter de rug van de organisatie om allianties worden gemaakt. Niemand durft daar voor uit te komen. Wij wel,” aldus Bert van Lier van Hoondervel. “En het is vastelaovend, dus met een kritische blik en een knipoog moet dat kunnen.”

Alle 60 nummers die meedoen aan de halve finales van het LVK zijn op 6, 13 en 20 januari live te horen en te zien bij L1. Op 28 januari worden de 20 finalisten bekend.Posted in: algemeen, roerdalen