By februari 24, 2012 12:48 pm Lees verder →

Club van Slechte Huisvrouwen en Huishoudbeurs trekken samen op…

Roerdalen – Nog tot en met zondag 26 febr as loopt de Huishoudbeurs/9maandenbeurs in de RAI te Amsterdam.
Om de beursbezoeker het hele jaar door te voorzien van trends, nieuwtjes en leuke wetenswaardigheden is de Huishoudbeurs een samenwerking aangegaan met de Club van Slechte Huisvrouwen. De Club van Slechte Huisvrouwen staat bekend om haar ironische kijk op het runnen van een huishouden. Oprichter Mira Ahles verzorgt samen met een aantal bloggers vanaf nu wekelijks de content voor de Huishoudbeurswebsite. Zo kunnen de Huishoudbeursbezoekers het hele jaar terecht op dit platform voor en door vrouwen.
Wat is de Club voor Slechte Huisvrouwen? Ahles: “Een groep vrouwen die hardop durft te zeggen geen perfecte huisvrouw te zijn. Omdat zij het gewoon niet kunnen, niet leuk vinden, er geen prioriteit van maken of niet zonder hun schoonmaakster kunnen. De ene vrouw vindt dit juist fijn en is er trots op, de andere zoekt naarstig naar tips om dit te veranderen”. Zie ook: www.clubvanslechtehuisvrouwen.nl

Zowel de Huishoudbeurs als de Club van Slechte Huisvrouwen is zeer tevreden met deze samenwerking. Beursmanager Nicole Mengerink van Amsterdam RAI: “De naam ‘huisvrouw’ doet de hedendaagse vrouw, die de zorg voor kinderen, een baan en druk sociaal leven probeert te combineren met het huishouden, geen eer aan. Het leuke aan de Club van Slechte Huisvrouwen is de grote dosis zelfspot. Veel artikelen worden met een knipoog geschreven, waardoor het voor de Huishoudbeursbezoeker een feest van herkenning is om de verschillende blogs te lezen. Plezier hebben is het belangrijkste doel en dat is natuurlijk precies wat we ook bieden met negen dagen Huishoudbeurs.”
Ook Mira Ahles, oprichter van de Club van Slechte Huisvrouwen, is blij met de samenwerking: “Wat als een grap begon, is inmiddels uitgegroeid tot een serieus platform voor vrouwen. De Club van Slechte Huisvrouwen draait vooral op een gezonde dosis zelfspot en ironie. De Huishoudbeurs lijkt in eerste instantie wellicht de perfecte ironie op onze site, www.clubvanslechtehuisvrouwen.nl, maar niets is minder waar. Deze beurs is juist voor de vrouw van nu en gaat al helemaal niet meer over de huisvrouw van vroeger. Wat ons betreft versterken wij elkaar dus alleen maar.“
Club van Slechte Huisvrouwen
Wat is de Club voor Slechte Huisvrouwen? Ahles: “Een groep vrouwen die hardop durft te zeggen geen perfecte huisvrouw te zijn. Omdat zij het gewoon niet kunnen, niet leuk vinden, er geen prioriteit van maken of niet zonder hun schoonmaakster kunnen. De ene vrouw vindt dit juist fijn en is er trots op, de andere zoekt naarstig naar tips om dit te veranderen. Vrouwen moeten tegenwoordig al zoveel ballen hoog houden. De Club van Slechte Huisvrouwen is er vooral om te voorzien in een beetje tijd voor jezelf. Om je als vrouw te herkennen in anderen, voor een lolletje of om even stoom af te blazen. Je staat namelijk niet alleen voor deze opgave!”
Huishoudbeurs 2012
Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van mode, verzorging en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te beleven aan entertainment en te proeven, te passen en te proberen op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. Zo’n 400 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Ook het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt weer omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique.
Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op: www.huishoudbeurs.nl.Posted in: roerdalen