pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 12, 2018 11:55 am Lees verder →

COMMENTAAR: Wajongers gepakt: waar is het sociale gezicht van deze ministersploeg?

Roerdalen- Waar is get sociale gezicht van dit kabinet als je leest:
Zo’n 80.000 mensen die een Wajong-uitkering ontvangen gaan er vanaf deze maand op achteruit. Dat verwacht het UWV, de instantie die beslist wie voor zo’n uitkering in aanmerking komt.

Dat betekent dat sommige Wajongers 80 euro per maand minder krijgen. Dat de Wajongers gekort worden op hun uitkering, is geen verrassing. De maatregel is onderdeel van de Participatiewet om meer mensen met een ziekte of handicap aan het werk te krijgen. Ja, ja..

Onderdeel van die wet is ook dat er meer banen gecreëerd zouden worden. En daar wringt de schoen: volgens vakbonden is daar nog niets van terechtgekomen. En ook de Wajongers zelf merken er niet veel van, volgens FNV.

Geweldig, christelijk gezicht van CDA en Christen Unie…
Dat de bloedzuigers van de VVD en en meelopers en onderkruipers van D66 hiermee akkoord gaan is zonneklaar: de andere kant opkijken als het woord sociaal valt…Schande dat dit gebeurt in een land waar de sociaal-democratie mede is uitgevonden. Hopen dat Rutte cs nog eens een Wajong-er egdn komt die hem ongezouten de waarheid zegt. Weer een slecht begin van het jaar door deze regering…
Naar we hopen wordt dit weer duidelijk bij de volgende verkiezingen, al is het de gemeenteraad.
(JB)Posted in: algemeen, roerdalen