pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 2, 2016 7:58 am Lees verder →

Commentaar : Wanneer stapt bondscoach Blind op?

Het Nederlands elftal heeft donderdagavond de oefeninterland tegen Griekenland verloren. De Grieken waren in het Philips Stadion in Eindhoven met 2-1 te sterk voor de ploeg van bondscoach Danny Blind.
De vraag is nu niet of Blind opstapt en de eer aan zichzelf houdt maar wanneer doet hij dit?
Mocht tegen Zweden dinsdag verloren wordwn, dan rest maar een weg voor de bondscoach: de uitgang.
Het kan zo echt niet langer: er staat geen elftal maar een kaartenhuis. Het is opvallend hoeveel wissels Blind toepast: weet hij het niet meer, zo wekt hij de indruk… Nee, sinds oud-directeur Bert v Oostveen terecht de deur uit is en andere toppers in zijn algemeenheid ook opstapten en revolutie gepredikt is, kun je
van een echte crisis spreken. Hoe verder: alles met een schone lei beginne
Oranje kwam wel al snel op een 1-0 voorsprong door een goal van Georginio Wijnaldum. Konstantinos Mitroglou maakte nog voor rust gelijk, waarna invaller Giannis Gianniotas de Grieken in de tweede helft de zege bezorgde.

Door de nederlaag heeft het Nederlands elftal nu vijf thuiswedstrijden op rij verloren. De laatste zege in eigen land dateert van maart 2015 tegen Spanje (2-0).

De interland tegen Griekenland was voor Oranje de laatste test voor de start van de WK-kwalificatie. In die kwalificatie is Zweden in Solna dinsdag de eerste tegenstander. Frankrijk, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg zijn de andere landen in groep A.Posted in: algemeen