pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 14, 2017 12:12 pm Lees verder →

Commentaar/recensie LVK 2017: hadden de nummers 1,2 en 3 andersom moeten zijn…???

Roerdalen – Dit was hun zestiende finale van het LVK en nu lukte het. Eindelijk: ze gingen voor het eerst met de overwinning naar huis. De 41ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer is vrijdagavond gewonnen door De Geliënde uit Hulsberg.
Hun nummer ‘Code Road-Gael-Greun’ scoorde de meeste punten. Van het publiek in de huiskamer kreeg het duo veel stemmen, maar niet de meeste. Het publiek thuis gaf de meeste stemmen namelijk aan het op de tweede plek geeindigde duo Bjorn & Mieke uit Venray met hun nummer ‘1000 Sterre’. Overigens doet deze song denken aan Duitse schlagers.
Het LVK werd in een bomvolle tent op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen gehouden waarbij Henk Hover de presentator bij de artiesten (“greenroom”) was en Beppie Kraft op de bühne. Omgekeerd was wellicht beter geweest want Beppie voegde niks toe: zingen gaat haar beter af…
Herriemenie Miserabel mit Bart & Emil uit Heerlen (Wat Is Dat Lekker!) werd derde. Zij waanden zich al snel winnaar maar kregen van de schuttersjury relatief minder punten en ook minder van het publiek thuis. In 2015 en 2016 wonnen Spik en Span uit Susteren het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer en zij eindigden ook nu hoog in tegenstelling tot La Bamba uit onze regio dat achterin eindigde .
Resumerend vonden we het een LVK van de middelmatigheid dit jaar, qua niveau van liedjes. Opvallend in deze editie: de “Venlose” liedjes haalden nauwelijks de finale. Ons “eigen” La Bamba scoorde met hun bijdrage in het rechter rijtje terecht geëindigd: het enige onderdeel van het lied wat blijft hangen bij het publiek was het woord Halleluja…Volgende keer beter, Ron! Tot slot: de volger van de erste 3 moest volgens onze eerlijke mening omgekeerd zijn: op 1. Heerlen, op 2 blijft Venray en op 3. Hulsberg…maar De Gelieënde zij ook de zege gegund na 16 x de finale bereikt te hebben: eens moet de gun- en geluksfactor je toelachen: ze verdienen het een keer!
Jacques BiermansPosted in: algemeen, roerdalen