pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 27, 2011 5:31 am Lees verder →

Confrontaties bij vriendschappelijk voetbal…

Roerdalen/ Zaterdag jl. heeft een grote groep Club Brugge supporters gezorgd voor een zeer onrustige sfeer tijdens en na de oefenwedstrijd Roda JC – Club Brugge in Kerkrade.
Tijdens de eerste helft van de wedstrijd bestormden ongeveer 30 Club Brugge supporters het veld, waarop de wedstrijd enige tijd werd stilgelegd. Gezien de gespannen sfeer die op de tribunes heerste, werden ongeveer 60 man politie en Marechaussee in paraatheid gebracht om een en ander tijdens en na de wedstrijd in goede banen te leidden.
Bij het verlaten van het stadion bleek dat een groep Club Brugge supporters op zoek was naar confrontatie met Roda JC supporters. Ze stuitten daarbij echter steeds op politie die in linies de uittocht in goede banen probeerden te leidden.
De Club Brugge supporters richtten zich daarop tegen de politie en begonnen met flessen, stenen en stukgetrokken trottoirbanden te gooien. Ook werden er verkeerspalen uit de grond getrokken en naar de politie gegooid. De politie voerde diverse malen charges uit. Na ongeveer een uur wist de politie de groep te verspreidden, waarna de supporters zich naar hun voertuigen begaven teneinde huiswaarts te keren. Er zijn geen aanhoudingen verricht.
Bij de confrontaties is een politieagent licht gewond geraakt aan zijn arm en is daarvoor behandeld in het ziekenhuis.Posted in: politie, roerdalen