pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 2, 2014 12:47 pm Lees verder →

Controle politie in Roermonds verkeer enz. , ook Maasniel en Herten

Roermond – De politie heeft woensdag op allerlei plaatsen gecontroleerd in de gemeente Roermond. Een van deze verkeerscontroles was in Maasniel op de Oranjelaan/Jagerstraat. Hier deelde de politie verschillende proces verbalen uit voor onder andere het niet dragen van een gordel, het niet handsfree bellen en voor het niet tonen van een identiteitsbewijs of rijbewijs. In de binnenstad van Roermond werden 40 bekeuringen uitgedeeld voor het overschrijden van de maximale toegestane snelheid. De politie voert deze controles uit om de veiligheid in het verkeer te handhaven. Ook situaties zoals het niet stoppen voor een voetgangers oversteek plaats of het negeren van een rood stoplicht kan voor gevaarlijke situaties zorgen en hebben de dienstdoende agenten bekeuringen voor uitgeschreven. Zes fietsers werden bekeurd voor het fietsen zonder verlichting. In de binnenstad heeft Stadstoezicht ook meegeholpen aan de controle door mogelijke parkeerovertredingen te checken.

Openstaande boetes

Bikers van de politie zijn in Herten bij jeugd hangplekken langs geweest. Op een van deze plekken werd bij de jongeren softdrugs aangetroffen en ook het gebruik daarvan geconstateerd. Ook is de politie bezig geweest met het innen van openstaande boetes in de gemeente Roermond. In totaal ging het om meerdere honderden euro’s.

Verschillende boetes zijn direct betaald of op het bureau voldaan. Twee personen zijn in hechtenis genomen voor een openstaande boete. Bij een woning waar gecontroleerd werd ter zake deal-activiteiten is een persoon na inval in zijn huis aangehouden. De inval is gedaan nadat er drie kopers aan de deur van de woning geweest waren en daar drugs hadden gekocht. Bij de inval in de woning werd ruim 10 gram harddrugs gevonden.Posted in: politie, roermond