pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 12, 2015 7:48 am Lees verder →

Couturier Frans Molenaar overleden

Roerdalen – Couturier Frans Molenaar is op 74-jarige leeftijd overleden.
Dat meldt de Telegraaf vandaag..

Molenaar viel een maand geleden van de trap, waarbij hij een middenvoetsbeentje en een aantal ribben brak. De Telegraaf meldt dat zijn toestand verslechterde en de val hem uiteindelijk toch nog fataal is geworden. De couturier overleed op 9 januari 2015.

“Hij was er ernstiger aan toe dan we met de buitenwereld hebben gecommuniceerd”, aldus zijn personal assistant Mirjam Bax in de krant. “Details wil ik ook nu niet geven, dat heb ik zo met de familie afgesproken. Maar Frans is overleden aan de gevolgen van die val. Dat is ook wat het ziekenhuis ons heeft verteld.”

I
Frans Molenaar was een Nederlands couturier. Hij opende in 1976 zijn eerste winkel in Amsterdam. Molenaar zou in mei van dit jaar 75 jaar zijn geworden. Hij was een van de bekendste Nederlandse modeontwerpers. In 2003 ontving hij de Max Heijmans-ring, een oeuvreprijs die eens in de twee jaar wordt toegekend.

Een keer per jaar vindt de uitreiking van de Frans Molenaar Prijs plaats. De prijs voor jonge, aanstormende modeontwerpers bestaat uit 10.000 euro, ter beschikking gesteld door Frans Molenaar zelf.Posted in: roerdalen