pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 12, 2016 12:45 pm Lees verder →

Dagboek politievrouw uit Echt: Ik neem jullie mee naar Amsterdam deel 5 (slot)

thumb 601Ik neem jullie mee naar Amsterdam deel 5 (slot)

Echt/Amsterdam – Het eerste gedeelte van de EU-top 2016 in Amsterdam zit erop. In April, Mei en Juni volgen er nog een aantal dagen.
De laatste dag stond vooral in het teken van het begeleiden van alle ministers van Buitenlandse Zaken die deelnamen aan de verschillende vergaderingen. Zij werden allen opgehaald op de vergaderlocatie bij het Scheepvaartmuseum en onder begeleiding naar Schiphol gebracht. Dat het een grote operatie was die strak geleid moest worden moge duidelijk zijn. Alle VIP voertuigen stonden opgesteld in volgorde waarin de ministers naar buiten zouden komen. Mijn groepje moest zorgdragen voor de begeleiding van de minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland. Het was voor ons dus even zoeken waar de auto van deze minister opgesteld stond. De betreffende voertuigen waren allemaal gelijk en alleen herkenbaar aan een A4tje met de vlag van het land achter de voorruit.
Door alle verlichting die er rondom het Scheepvaartmuseum aangebracht was, kreeg deze locatie een feeërieke uitstraling. Rondom het complex was het een drukte van belang met fotografen en filmploegen. Ondanks dat, heerste er een ontspannen sfeer. Omdat alle voertuigen met hun ministers naar Schiphol moesten was het ook daar een drukte van belang. Stoetjes mogen niet stil komen te staan tijdens hun rit van A naar B. Dat betekent dat ze ook niet stil mogen komen te staan in de file bij de vertrekhal op Schiphol. Door goede communicatie en strakke afspraken op deze locatie lukte het om alle ministers af te leveren op Schiphol zonder dat er oponthoud ontstond.
Nadat het vliegtuig van de minister “air-born” was, mochten wij Schiphol verlaten.
Voor mij en de 2 andere Limburgse collega’s wachtte er daarna nog een lange terugreis naar het Zuiden. Ik kijk terug op een aantal lange maar ook leerzame dagen. Ik hoop dat ik ondanks dat ik een aantal zaken niet via dit medium heb mogen delen, ik de FB-volgers van de politie Echt toch een klein beetje een kijkje in onze “politie-keuken” heb kunnen geven. Gewoon om eens mee te kijken in het niet alle daagse maar wel specialistische politiewerk. Er zijn nou eenmaal een aantal zaken die tijdens zo’n operatie van wereldformaat “geheim” moeten blijven. Het was ook leuk om zoveel positieve reacties en “vind ik leuks” van de FB volgers van de politie Echt te ontvangen. Wanneer ik in April, Mei en Juni wederom het verzoek krijg om met de motor naar Amsterdam te gaan om weer een aantal dagen voor de Verkeers Technische Begeleidingen te zorgen, hoop ik jullie weer mee te nemen……
^NVPosted in: politie