pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 23, 2016 10:51 am Lees verder →

Dagboek van politievrouw uit Echt: Ik neem jullie mee naar Amsterdam

image

Ik neem jullie mee naar Amsterdam – deel 1,
Roerdalen – Van 1 januari tot 1 juli is Nederland voorzitter van de Europese Unie. In het kader daarvan vinden er vanaf 25 januari t/m 11 februari veel vergaderingen en bijeenkomsten plaats in Amsterdam.
Om alles verkeerstechnisch in goede banen te leiden is er een beroep gedaan op 140 motorrijders uit het hele land. Daarvan ben ik er één. Ik ben er best trots op dat ik tijdens deze conferentie, vanuit het team Echt, een aantal dagen als motorrijdster ingezet zal worden.
Ik ga tijdens deze dagen een blog bijhouden voor alle volgers van de FB pagina van de Politie Echt. Daarom te titel “ ik neem jullie mee naar Amsterdam”.
Gedurende de dagen dat ik actief word ingezet als motorrijder zal ik jullie laten meekijken met mijn werkzaamheden als motorrijder en alles wat daar mee samen gaat. Ik zal elke dag een verhaaltje schrijven en er een paar foto’s bij plaatsen. Zo kunnen jullie eens een heel ander onderdeel van het politiewerk bekijken. Voordat ik als motorrijder in Echt kwam werken ben ik 7 jaar als motorrijder in dienst geweest bij het Korps Landelijke Politie Diensten in Driebergen, nu Landelijke Eenheid genaamd. Daar was het mijn dagelijkse taak om alle hoogwaardigheidsbekleders zoals koningen en koninginnen, prinsen en prinsessen, buitenlandse staatshoofden en ministers te escorteren tijdens hun verplaatsingen over de weg. Om dat goed en veilig te kunnen doen heb ik diverse specialistische rijopleidingen gevolgd. Komende twee weken mag ik weer aansluiten met nog 139 andere motorrijders uit het land om de verplaatsingen van alle binnen- en buitenlandse ministers te verzorgen. Ik ben nu alweer benieuwd waar we overal ministers heen moeten brengen of op moeten halen. Ben ook benieuwd hoe groot sommige stoets zullen zijn, want hoe meer auto’s er in een stoet meerijden, hoe moeilijker het is om deze stoet door het verkeer heen te loodsen. Dat doen we in de regel met 4 motorrijders. Maar het kunnen er gemakkelijk 6 of meer worden.
Het doel is om de hele stoet met voertuigen precies op tijd op de juiste plaats te brengen. “Dat is toch niet zo moeilijk” hoor ik jullie al denken. Nou, zou gemakkelijk is dat niet want hetgeen NOOIT mag gebeuren, is dat je onderweg stil komt te staan met je stoet…… Dus zul je daar waar dat nodig is ook door rood moeten rijden, over een trambaan moeten rijden of een vluchtstrook moeten opzoeken. Dat alles bij elkaar maakt het soms best een moeilijke klus, want je moet wel zonder ongelukken met je minister op tijd komen voor de vergadering !
Omdat het een hele grote operatie is waarbij heel veel zaken georganiseerd en geregeld moeten worden, weet ik nu nog niet welke diensten ik moet draaien in Amsterdam en waar ik moet overnachten. Oeps….overnachten……? Nu denk ik opeens; “waar moet ik mijn koffertje laten als ik deze week vertrek naar Amsterdam”….. Dat zal waarschijnlijk iets zijn wat ik zelf moet organiseren want ik heb geen bagagedrager op mijn motor…. Dan ga ik nu maar eens regelen dat mijn schone kleren ook op tijd in Amsterdam komen…..
Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust, ik zal ze zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.
^NVPosted in: politie, roerdalen